Possum Offices
Send
Μail sent successfully

Possum’s new premises are located on the second floor of an isolated building that was originally designed for office use. The space had never been occupied before and, with the exception of the toilets and the basic structural elements (outer walls, common spaces and general) the rest of the infrastructural elements were missing.
The proposal considers the layout of the floor plan, which is practically a square with windows on three sides (south, east and west facades), and plans a central space that is to be accessed directly and that, by means of a singular treatment of its outer perimeter, is intended to act as a space representing the company.
The wooden perimeter gains thickness by integrating, in addition to the existing vertical structure, the new installations, the storage areas and the interior glass carpentries that solve, not only access, but also the visual relationship between the different spaces.
The interior enclosure presents itself as a wooden skin having a geometry, materiality and construction system that defines the spatial and functional organization of the premises. It also qualifies the central space by establishing a contrasting relationship with the outer area, luminous and with views.


Design by: Arrokabe arquitectos 
Photos by: Luis Diaz Diaz 

   
Tags
^ Back to Top