Goldair Lounge

“Feels like home” was the driving concept for this project. The design maximizes functionality despite the small size of the space, confronting the need of the company to serve as many people as possible. Thus, by using a curve, two comfortable areas are created: A small one for the reception, and a bigger one as the waiting area. Moreover, another essential point was to keep an extrovert character, consistent with the need for the company’s brand to be visible from the main hall.

The different types of seating, such as the couch, the armchairs, and the chairs with tables, as well as two libraries -a smaller one, and one that covers the whole wall- give the impression of being inside one’s own living room.

Black marble on the buffet counter completes the space, enhancing it with a touch of luxury, which is a usual requirement in business lounges. Finally, the extensive glazing next to the armchairs completes the design by providing visitors with an endless view of the sea.

Photography:
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.