Modernistic approach in Voula

Modernistic approach in Voula

The building is placed on a double faceted 900m2 site, located close by to the centre of the suburb of Voula and the beach. The building block consists of 4 separate two-storey residences of total size 162m2 to 324m2. Two of them occupy the ground and first level, having a pool and a private garden, while the other two are split on second and third floors taking advantage of the breathtaking view towards the sea. The external shape of the building is defined by clear volumes and the use of contemporary materials, while glass balustrades do not interrupt the stunning view.

  The high aesthetic result of the residences is achieved through the use of modern forms and materials. Special attention has been paid to the sunlight, blooming the interior through the wide span openings. On top, there is a roof garden with custom made constructions that form a place to dine, a lounging platform and a Jacuzzi

Design by:

TDC
Posted in Projects and tagged .

Tags

Read Also...

Submit a Project

  • Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Well.. fill in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUMBIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *