Nature apartment

Nature apartment

The apartment, with a total area of 100 m2, is in an apartment building in Evosmos area, which dates to 2003. The key challenge of the study was both the remodeling of the functional structure of the apartment and the aesthetics of its premises. Emphasis was placed on the coloring, the textures, the material combination as well as the appropriate lighting that highlights them. The kitchen was spatially and not visually separated from the living room, by using a perforated library and a glass wall, which is also the entrance to the kitchen, in order to give the impression of a bigger and brighter space.

 

Clean-cut lines, a combination of colors and automatic electric mechanisms in the kitchen area create an easy-to-use environment that offers moments of calmness and relaxation. An imposing corner sofa with a special support of home cinema speakers, a table and a wall containing a fireplace with a special socket for wood storage create the living room. Clean forms, quality lighting, high aesthetic materials and smart electromechanical amenities make up a luxurious environment, according to the users’ needs.

Design by:

Photos by:

Thomas Chalastanis

Posted in Interior Design and tagged , .

Read Also...

Submit a Project

  • Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Well.. fill in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUMBIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.