The Box

The project, as a response to the challenges of residing in an apartment in Madrid, is a comprehensive reform required by the client’s lifestyle. The reform is defined by a single central geometric wooden volume strategically located, creating a division between the day and night areas. The project creates wide spaces that communicate with each other in a fluid movement, free of obstacles. The kitchen, living room and office are distributed along the perimeter of the central volume, and these spaces can be separated or connected to each other as desired through glass doors. The result is a continuous space uninterrupted and bathed in natural light.

Photography:

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.