Apartment Renovation in Argiroupoli

The aim of this development project was to join two flats into one house for a family of five. The main area of the kitchen is placed in the right corner of the floorplan. A prismatic kitchen island bridges the kitchen with the living room. The triangular ceiling brings harmonious balance to the complex geometry of the new flat. In the void of the newly constructed ceiling, air conditioning units are hidden. Bedrooms and bathrooms are placed at the side wings.

Photography:

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.