White Box Apartment

Το διαμέρισμα 130m² βρίσκεται στο προάστιο Παπάγου. Χαρακτηριστικά του είναι τα μεγάλα ανοίγματα από το δάπεδο ως την οροφή στις δύο πλευρές του σαλονιού, τα οποία δημιουργούν ένα χώρο με κυρίαρχο το φυσικό φως. Προδιαγραφή ήταν να σχεδιαστεί ένας ανοιχτός, ενιαίος χώρος για ν τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων.

Για τον λόγο αυτό, οι τοίχοι που χώριζαν την κουζίνα από το σαλόνι καθαιρέθηκαν, δημιουργώντας ανοιχτή κάτοψη. Νέα λευκά ντουλάπια και μία νησίδα lapitec εγκαταστάθηκαν στην κουζίνα, τονίζοντας τον φυσικό φωτισμό και τις εσωτερικές αντανακλάσεις του στη λευκή λάκα. Το δάπεδο επενδύθηκε συνολικά με αμερικανικό σφενδάμι. Όλες οι ξυλουργικές εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ντουλάπια, τους αποθηκευτικούς χώρους και μικρά έπιπλα, σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα.

Για την επίπλωση, ο ανοιχτός χώρος και το λευκό χρώμα χρησιμοποιήθηκαν ως υπόβαθρο για έναν διθέσιο καναπέ και έργα τέχνης από τη συλλογή του ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με έπιπλα σύγχρονου design.

Φωτογράφηση:

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.