The Box

Το έργο, που διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της κατοίκησης σε ένα διαμέρισμα στη Μαδρίτη, είναι ριζική ανακαίνιση που ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής του συγκεκριμένου πελάτη. Η ανακαίνιση καθορίζεται από έναν μοναδικό, στρατηγικά τοποθετημένο ξύλινο όγκο, ο οποίος διαχωρίζει τις περιοχές που χρησιμοποιούνται την ημέρα από εκείνες που χρησιμοποιούνται τη νύχτα. Ο σχεδιασμός δημιουργεί μεγάλους χώρους που επικοινωνούν αβίαστα, χωρίς εμπόδια. Η κουζίνα, το σαλόνι και το γραφείο τοποθετούνται στην περίμετρο του κεντρικού όγκου και μπορούν να ενώνονται ή να διαχωρίζονται με γυάλινες πόρτες. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνεχόμενος χώρος, γεμάτος φυσικό φως.

Σχεδιασμός:
Φωτογράφηση:

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.