Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αργυρούπολη

Σκοπός αυτού του έργου ήταν να ενωθούν δύο διαμερίσματα και να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο, ικανό να χωρέσει μια οικογένεια με τρία παιδιά. Ο κύριος χώρος της κουζίνας αναπτύσσεται σε μια προστατευμένη εσοχή. Μια πρισματική νησίδα γεφυρώνει την κουζίνα με το σαλόνι-τραπεζαρία. Η πολύπλοκη γεωμετρία που προέκυψε από την ένωση οργανώνεται από τις τριγωνικές οροφές. Μέσω αυτών επιτεύχθηκε ένας ενιαίος τρόπος φωτισμού, ενώ δικτυώθηκε το σπίτι με νέες παροχές ψύξης και θέρμανσης. Στις δύο πλαϊνές πτέρυγες χωροθετήθηκαν τα υπνοδωμάτια, μια πλευρά για τα παιδιά και μια για τους γονείς.

Σχεδιασμός:
Φωτογράφηση:
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Read Also...

Submit a Project

  •  
     
     
    Click Here
    Would you like to have your project published on ek-mag? Let us know about it in the form below!
  • Please upload a .pdf or .doc file with a brief description of your project as well as some photos of your project to a third party file sharing service such as Dropbox or Wetransfer and provide us the link
  • SUBMIT
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.